Web Developer

Stockholm
Ansök senast 2019-09-01

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Swedavia IT består av cirka 100 medarbetare och vi arbetar som den strategiska IT-partnern till Swedavias affärsverksamhet. Nu söker vi två utvecklare till den gruppen som förvaltar och utvecklar våra system som stödjer vår kommersiella verksamhet (externa webbar, parkering, restauranger, reklamytor och butiker) samt vår flygoperativa verksamhet (start och landningstjänster, marktjänster och flygplansparkering).

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med gruppen ansvarar du för att fortsätta vår påbörjade digitaliseringsresa i syfte att skapa attraktiva flygplatser för flygbolag, resenärer, hyresgäster och andra aktörer på Swedavias flygplatser.

Som Web Developer hos oss arbetar du med att utveckla vår externa web www.swedavia.se. Du kommer ingå i ett agilt utvecklingsteam. Det är även viktigt att du trivs i en roll med många kontaktytor.

De IT-lösningar som det agila utvecklingsteamet ansvara för idag stödjer de kommersiella processerna på flygplatserna. IT-lösningarna är byggda i Episerver och Microsofts teknik och driftas i Episerver Cloud. Teamet ansvarar för Swedavias externa webb och mobilapp för resenärer. Teamet ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av befintliga IT-lösningar men bygger även nya framtida IT-lösningar.

Iom att vi är ett mindre team ser vi att du är erfaren webbutvecklare som gillar att jobba med helheten både backend och frontend. Teamet består även av testare och UX-designer.

Du gillar att lära dig nya saker, är du en erfaren webbutvecklare som vill lära dig Episerver så satsar vi gärna på dig!

Din profil

Du ska ha mångårig erfarenhet av webbutveckling och gärna av mobila IT-lösningar samt mycket god kunskap om bl.a. följande områden:

·      Webbutveckling, gärna Episerver

·      Azure

·      .NET, C#

·      SQLServer

·      Webservices

·      HTML, Javascript, Angular

·      Agil utveckling

Kompetens inom följande områden är meriterande men inget krav:

·      Episerver Cloud

·      Xamarin Classic

·      Native iOS & Android

Du jobbar självständigt och strukturerat samt är en kommunikativ och social person som gillar att jobba i team.

Vi erbjuder 

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus. På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.   

 Anställning och kontakt 

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html. Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 1 september 2019. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson

Jenny Laurell

jenny.laurell@swedavia.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Web Developer
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %