Solution Architect .NET

Stockholm
Ansök senast 2019-05-26

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser. 

Swedavia IT består av cirka 100 medarbetare och vi arbetar som den strategiska IT-partnern till Swedavias affärsverksamhet. Nu söker vi en lösningsarkitekt och apputvecklare till den gruppen som förvaltar och utvecklar våra system som stödjer vår kommersiella verksamhet (externa webbar, parkering, restauranger, reklamytor och butiker) samt vår flygoperativa verksamhet (start och landningstjänster, marktjänster och flygplansparkering). 

Dina arbetsuppgifter 

Tillsammans med gruppen ansvarar du för att fortsätta vår påbörjade digitaliseringsresa i syfte att skapa attraktiva flygplatser för flygbolag, resenärer, hyresgäster och andra aktörer på Swedavias flygplatser. 

Som Solution Architect .NET hos oss arbetar du i ett agilt utvecklingsteam med att ta fram lösningar och bygga en framtidsäker arkitektur för våra egenutvecklade IT-lösningar. Du har nära samarbete med vår lösningsarkitekt för mobila lösningar. De IT-lösningar som det agila utvecklingsteamet ansvara för idag stödjer de flygoperativa processerna på flygplatserna. IT-lösningarna är byggda i Microsofts teknik och driftas i Azure. Teamet ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av befintliga IT-lösningar men bygger även nya framtida IT-lösningar.  

I och med att vi är ett mindre team ser vi att du är erfaren lösningsarkitekt och full-stack utvecklare som gillar att jobba med helheten både backend och frontend, den här tjänsten har dock tyngdpunkten i backend. Teamet består även av testare och UX-designer. Eftersom du kommer vara en viktig del i vårt arbete med att genomföra den digitaliseringsresa som pågår inom Swedavia IT är det av stor betydelse att du är en person som brinner för förändringsarbete och har ett genuint intresse för IT, lösningsarkitektur och utveckling av mobila lösningar. Vi ser att du kommer från en miljö där du arbetat med den senaste tekniken utifrån ett helhetsperspektiv. Du har gedigen erfarenhet av lösningsarkitektur i Azure. Det är även viktigt att du trivs i en roll med många kontaktytor.  

Din profil 

Du bör ha mångårig erfarenhet av systemutveckling och lösningsarkitektur av webbaserade och mobila IT-lösningar samt mycket god kunskap om bl.a. följande områden: 

 • Arkitekturarbete 
 • Azure 
 • .NET, C# 
 • SQLServer 
 • Webservices 
 • HTML, Javascript, Angular 
 • Agil utveckling 
 • Enhetstester 

Samt gärna kompetens inom: 

 • Xamarin Classic 
 • Native iOS & Android 

Vidare har du en god förmåga till helhetssyn samt erfarenhet av arkitekturramverk. Du jobbar självständigt och strukturerat samt är en kommunikativ och social person som gillar att jobba i team. Du har goda kunskaper svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder   

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus. På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.     


​Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning, läs mer om vad det innebär på https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Mia Bystedt, Manager Web and Flight operations Systems, mia.bystedt@swedavia.se alt. Jenny Laurell, rekryteringsspecialist, telefon 073 867 77 78, e-post jenny.laurell@swedavia.se. Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda. 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 26 maj 2019. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson

Jenny Laurell

jenny.laurell@swedavia.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Solution Architect .NET
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %