Test Manager digitala kanaler

Stockholm
Ansök senast 2019-05-26

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser. 

Swedavia IT består av cirka 100 medarbetare och vi arbetar som den strategiska IT-partnern till Swedavias affärsverksamhet. Nu söker vi en kombinerad testledare och testare till den gruppen som förvaltar och utvecklar våra system som stödjer vår kommersiella verksamhet (externa webbar, parkering, restauranger, reklamytor och butiker). 

Dina arbetsuppgifter 

Tillsammans med gruppen ansvarar du för att fortsätta vår påbörjade digitaliseringsresa i syfte att skapa attraktiva flygplatser för flygbolag, resenärer, hyresgäster och andra aktörer på Swedavias flygplatser. Som testledare/testare i gruppen arbetar du med att testa egenutvecklade webbaserade IT-lösningar och mobila applikationer. Lösningarna är byggda i Episerver och Microsofts .NET och driftas i EPiserver Cloud och stödjer den kommersiella verksamheten, främst Swedavias extern webb och mobil app för resenärer. I din roll tar du ansvar för hela testprocessen och tillsammans med utvecklingsteamet och produktägarna sätter du upp mål och riktlinjer för testprocessen samt arbetar kontinuerligt för att förbättra processen. Du kommer att tillhöra ett mindre utvecklingsteam som tillsammans ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av de befintliga lösningarna. I din roll har du också ett nära samarbetar med testledaren i teamet som ansvarar för webbaserade lösningar i .NET. 

    

Din profil 

Vi ser att du kommer från en miljö där du arbetat med agil testning utifrån ett helhetsperspektiv, du gillar att driva och förbättra testarbetet. Det är även viktigt att du trivs i en roll med många kontaktytor. Du bör ha mångårig erfarenhet av testning av webbaserade och mobila lösningar inom följande områden och tekniker/verktyg: 

 • Agil utveckling 
 • Testfall 
 • Automatiserade tester 
 • EpiServer, gärna Cloud 
 • HTML, Javascript, Angular 
 • ReQtest 
 • Jira 
 • Selenium 
 • Confluence 
 • Eclipse – App test 

Meriterande om du har erfarenhet inom kravhantering. Du jobbar självständigt och strukturerat samt är en kommunikativ och social person som gillar att jobba i team. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom den operativa verksamheten på en flygplats och snabbt kan sätta dig in i användarnas förväntningar och omsätta dessa till rätt tjänster som gör nytta för hela Swedavias verksamhet, men det är inte ett krav. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder   

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus. På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.     


​Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning, läs mer om vad det innebär på https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Mia Bystedt, Manager Web and Flight operations Systems, mia.bystedt@swedavia.se alt. Jenny Laurell, rekryteringsspecialist, telefon 073 867 77 78, e-post jenny.laurell@swedavia.se. Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda. 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 26 maj 2019. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson

Jenny Laurell

jenny.laurell@swedavia.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Test Manager digitala kanaler
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %