API Developer

Stockholm
Ansök senast 2019-05-26

Vill du vara med och bygga morgondagens digitaliserade flygplats?

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  

Swedavia IT består av cirka 100 medarbetare och vi arbetar som den strategiska IT-partnern till Swedavias affärsverksamhet. Området Information Management är högt prioriterat inom Swedavia med stor betydelse för att nå våra högt satta affärsmål. Molnbaserade REST API:er är ett satsningsområde inom Information Management och därför söker vi en nu en API Developer.  

Dina arbetsuppgifter 

Som API-utvecklare kommer du framförallt att arbeta med våra REST APIer som publiceras via Microsoft Azure API Management och driftas i Microsoft Azure PaaS. Du ansvarar både för nyutveckling och förvaltning och kommer att arbeta nära verksamheten men också med arkitekter, testare och förvaltningsorganisation. I arbetsuppgifterna ingår även att publicera APIerna till Azure och sätta upp byggmiljö med continuous integration. 

Avdelningen du kommer att tillhöra arbetar med API, Business Intelligence, IoT och Integration. Så det finns stora möjligheter att även få arbeta inom de delarna inom Information Management. 

Din profil 

Du har goda kunskaper/erfarenheter av: 

 • att utveckla i .NET C# och Visual Studio 
 • REST APIer 
 • att arbeta agilt 
 • specification by example (Specflow) 
 • continuous integration 
 • att konfigurera Microsoft PaaS och Microsoft Azure API Management 

Som person behöver du vara noggrann och självgående. Du har en hög leveransförmåga och har lätt för att samarbeta och kommunicera inom ett stort bolag. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi erbjuder 

Vi kan erbjuda en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus.  

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På Swedavias hemsida och i Framtidens Karriär kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. 

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda.  För frågor om tjänsten kontakta Daniel Ögren, IT Manager Information Management, daniel.ohgren@swedavia.se , alt. Jenny Laurell, rekryteringsspecialist, jenny.laurell@swedavia.se.        

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 maj 2019.

Kontaktperson

Jenny Laurell

jenny.laurell@swedavia.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

API Developer
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %