Episerver Developer

Stockholm
Ansök senast 2019-06-09

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser. 

Swedavia IT består av cirka 100 medarbetare och vi arbetar som den strategiska IT-partnern till Swedavias affärsverksamhet. Nu söker vi två utvecklare till teamet som förvaltar och utvecklar våra system som stödjer vår kommersiella verksamhet (externa webbar, parkering, restauranger, reklamytor och butiker) samt vår flygoperativa verksamhet (start och landningstjänster, marktjänster och flygplansparkering). 

Dina arbetsuppgifter 

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att fortsätta vår påbörjade digitaliseringsresa i syfte att skapa attraktiva flygplatser för flygbolag, resenärer, hyresgäster och andra aktörer på Swedavias flygplatser. 

Som Episerver-utvecklare hos oss ansvarar du tillsammans med utvecklingsteamet för våra externa webbar och mobila appar för resenärer, bl a www.swedavia.se, och tillsammans med produktägaren påverkar och förbättrar ni upplevelsen för våra besökare. I ansvaret ligger såväl förvaltning som vidareutveckling av befintliga IT-lösningar men även nya framtida IT-lösningar. Du kommer ingå i ett agilt utvecklingsteam som består av utvecklare, produktägare, testare och UX-designer. De IT-lösningar som det agila utvecklingsteamet ansvara för idag stödjer de kommersiella processerna på flygplatserna. IT-lösningarna är byggda i Episerver och Microsofts teknik och driftas i Episerver Cloud.  

Din profil 

I och med att vi är ett mindre team tror vi att du är en erfaren Epiutvecklare som gillar att jobba med helheten både backend och frontend. Du bör ha mångårig erfarenhet av systemutveckling i Episerver och gärna av mobila IT-lösningar samt mycket god kunskap om bl.a. följande områden: 

 • Episerver 
 • Azure 
 • .NET, C# 
 • SQLServer 
 • Webservices 
 • HTML, Javascript, Angular 
 • Agil utveckling 

Meriterande är kompetens inom; Episerver Cloud, Xamarin Classic, Native iOS och Android. Du jobbar självständigt och strukturerat samt är en kommunikativ och social person som gillar att jobba i team. Det är även viktigt att du trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder  

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus. På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.    

Anställning och kontakt  

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Mia Bystedt, Manager Web and Flight operations Systems, mia.bystedt@swedavia.se alt. Jenny Laurell, rekryteringsspecialist, telefon 073 867 77 78, e-post jenny.laurell@swedavia.se. Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda. Beredskap ingår i tjänsten.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 9 juni 2019. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Kontaktperson

Jenny Laurell

jenny.laurell@swedavia.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Episerver Developer
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %